contact & openingstijden
over ons & geschiedenis
Boxspring Waterbed
Droog Waterbed
Hybride Waterbed
Verstelbaar Waterbed
Waterbed Comfort
Waterbed Onderdelen
contact & openingstijden
Services / Bijzondere Diensten / Garanties
Waterbedden Gallery

Dolfijn pijlsnel zien

Assortiment & Merken (1988-2023)

In afgelopen 35 jaar heeft Dolfijn het dealerschap van elk bestaand merk verworven en weet dus als geen andere de voor- en nadelen van die merken. Onze opstelling is in de loop der jaren totaal consument gericht geworden en wij stellen altijd uw wensen en niet die van de fabrikant centraal. Laat u verrassen door ons zeer gespecialiseerde merk en systeem advies.
– 7 types softsider, 14 stabiliteiten, 4 vinylsoorten, bekken en/of comfort zone (ook restless leg support))
– innovatief super zuinig boxspringwaterbed -op werkelijk vrijstaande poten ; lades onder te gebruiken
– hardsiders in alle maten en stabilisaties (ook op maat gemaakt)
– waterbed prijsklasse vanaf € 895,- euro compleet slaapklaar thuis gemonteerd
– fenomenale Droogwaterbed slaapsystemen : conventioneel, tempur, gecertificeerd natuurlatex
– uniek vormgegeven boxsprings

– speciale anti-nekpijn/snurk kussens, waterbedkussens
– waterbed assecoires ( Luchtpomp, conditioner, luchtdoder, heaters)
– bijzondere diensten zoals gratis taxi vervoer , 24 uurs servicedienst (als enige   winkel in Nederland), waterbedverhuizingen, navul- en ontluchting service
Waterbedfabrikanten: Mastersleep ( o.a fabrikant van Maat op Maat, Easy waterbeden, Cascade, Baltimore, Long Island), Sterling (o.a, fabrikant WaCore , Aqualinea) ESP (o.a fabrikant van Halcyon, Lunarest/Lunalife en Poseidon) TTI (oa. fabrikant van Stretch Top, Royal Sleep Line) Akva, Aqualinea, Dolfing
Matras fabrikanten: Dunloppi, Auping, Matrair (o.a anti-rugpijn matras), DFC Tempur, Norma, Van Landschot, Recor, Polypreen.

Prijsstelling

De prijs-kwaliteit verhouding in het midden en hoogsegment is een van de scherpste van Nederland en dat bewijzen wij met watermatrassen vanaf 190,- euro (3 jaar garantie) tot en met watermatrassen met 12 jaar garantie (vanaf 259 euro) .
Overtuig u zelf met de voorbeelden:

⦁ Compleet 1- persoonswaterbed met 3- ladenblok zwart 110 X 220 , vanaf 995 EURO COMPLEET SLAAPKLAAR THUIS GEMONTEERD. 5 jaar garantie.
⦁ Compleet elegant houten ledikant met super watercomfort matras 180 x 200 cm. Vanaf 1195,- euro slaapklaar thuis gemonteerd. 12 jaar garantie.

⦁ Boxspringwaterbed basic 180 x 200 : 1790 € slaapklaar thuis gemonteerd!
10 jaar garantie.Dolfijn Waterbedden bewijst dat kwaliteit (z.g. A-merken) niet duur hoeft te zijn

Consumentgericht

Met de door ons geselecteerde en samengestelde 7 zeer verschillende typen softside waterbedden, het boxspringwaterbed, de droogwaterbed matrassen en onze 35 jaar lange ervaring met het slapen op water, onderscheidt Dolfijn zich in de (waterbedden)branche door SERVICE (de enigste 24 uur service in Nederland, tot 12 jaar garantie) , PRIJSSTELLING en VOORLICHTING. Dolfijn Waterbedden bewijst dat kwaliteit ( A-merken) niet duur hoeft te zijn. Wij maken uw droombed altijd op de door u gewenste maten en vormen.
Laat u verrassen door ons zeer gespecialiseerde systeem- en merkadvies.

Voorlichting

Verkopers die de tijd voor u nemen.

Na het gesprek mag u zich een beetje  waterbed deskundige noemen. Handig als u nog eens verder gaat kijken.

Elke via deze website gekomen nieuwe klant orthopedisch kussen gratis!

Gratis parkeren voor de deur!

Maatwerk

Alle watermatrassen en conventionele matrassen kunnen bij Dolfijn op maat gemaakt worden. Bij voorbeeld ook extra diepe watermatrassen, of extra korte : 190 cm of extra smal. Zowel in hard-side als soft-side als bij conventionele matrassen!

Voor lange mensen, met een smalle slaapkamer 140 x 220 duo-splits .
Partner veel forser ? Geen probleem. Wij maken ook duo’s met aan een kant 100 cm en aan de ander kant 80 cm breed matras. Wij leveren ook Super King maten : 240 x 240 , 240 x 220 , 200 x 220 etc.
Voor inbouw in uw bestaande bed komen wij altijd even meten!

Service en garantie

GARANTIE
Met garanties van 3, 5 , 10 en/of 12 jaar heeft u de ruimste keuze van Nederland.
Bij ons geen kleine letters, wij nemen de garantie voorwaarden altijd met u door.

Bijzondere Services en Diensten

24-uurs telefoonnummer.
Wij zijn buiten de kantooruren 7 dagen per week telefonisch bereikbaar, dus ook in het weekeinde.
Een team van ervaren monteurs maken deel uit van onze service dienst, waardoor wij in staat zijn om de meer dan 18.000 eigenaren van een Dolfijn watermatras te bedienen.

Proefslapen
Bij de aanschaf van een slaapsysteem heeft elke klant maar een belangrijke wens. De wens om fijn te slapen, uitgerust wakker te worden en daarmee de dag aan te kunnen.. Dit betekend dat wij altijd een luisterend oor hebben en mocht een bepaald systeem, voor een klant van ons, niet de juiste keuze zijn , dan zullen wij ons uiterste best doen om aan de wens van de klant te voldoen. Uiteraard gelden eventuele proefslaap perioden binnen vooraf afgesproken termijnen en hebben altijd betrekking op het slaapgenot. Vraag naar de voorwaarden.

Garantie
Bij Dolfijn kunt u kiezen uit 2, 3, 5, 10 of 12 jaar garantie.
Belangrijk is om onderscheid te maken tussen fabrieksgarantie en de garantie die een winkelier verschaft. Fabrieksgarantie geeft een beeld van wat de fabrikant denkt over de kwaliteit van zijn product. Een fabrikant die u met gulle lach een product verkoopt die naar zijn zeggen het eeuwige leven heeft en u vervolgens een 2 jaar garantie geeft mag u toch wel aan het denken zetten.
Naast de fabrieksgarantie is er de z.g. winkeliergarantie. Meestal zijn deze vormen van garantie afbouwend, informeer goed naar de voorwaarden. Garanties hebben soms betrekking op het gehele product, soms op delen van het product en ook niet altijd voor een zelfde termijn.
Houdt er rekening mee dat de winkeliergarantie vervalt op het moment dat de winkelier stopt, failliet gaat of zijn winkel ter overname aanbied. Winkeliergaranties zijn dus niet gegarandeerd. Garantie is belangrijk, binnen ons bedrijf hebben wij nog nooit een klant ontmoet die zijn recht op garantie niet op eiste.

Waterbed verhuizingen
Bent u in het bezit van een waterbed dan bent u er zonder enige twijfel achter gekomen dat het bed niet zomaar te vervoeren is. Wilt u het bed binnenshuis verplaatsen of het bed verhuizen dan kunt u terecht bij Dolfijn Waterbedden. Als bedrijf hebben wij al jaren een verhuisservice die u flink wat werk, teleurstelling en ellende kan helpen besparen. Wordt uw bed door ons verhuisd dan tast dat uw (eventuele) garantie niet aan. Uw bed is verzekerd tegen schade en bovendien kijkt de monteur het waterbed ook nog even voor u na. Vandaag verhuizen is s’avonds weer heerlijk rustig ontspannen in uw eigen bed en dat is na zón dag heel wat waard.

Bed leegpompen
Wilt u toch uw eigen waterbed vervoeren dan raden wij u nadrukkelijk aan het bed eerst goed vacuüm te pompen. Een goed geleegd matras vervoerd aanzienlijk makkelijker en voorkomt het schuiven van de stabilisatie.
U kunt bij ons terecht voor het huren van een pomp, met of zonder monteur.

Postorder servicedienst
Al 25 jaar hebben wij een speciale Dolfijn Waterbedden postorder servicedienst. Via de postorder servicedienst is het mogelijk een breed aanbod van goederen telefonisch te bestellen. U kunt dat natuurlijk ok per mail doen.

Halen en brengen van ouderen en gehandicapten
Al enige tijd verzorgt Dolfijn Slaapwinkels een bijzondere dienst.
Speciaal, en alleen voor ouderen en/of gehandicapten die op zoek zijn naar een nieuw bed of matras.Een gratis taxi-service. U maakt met ons een afspraak waarna u met de auto opgehaald wordt.
Bij ons in de winkel mag u vrijblijvend rondkijken en uitproberen.
Bovendien krijgt u van ons uitleg en voorlichting over wat het beste bij u past.
Dat kan van goedkoop en eenvoudig tot duur en luxueus.
U bent niet verplicht wat bij ons te kopen.
Daarna brengen wij u gratis weer naar huis.
Voor u is dit een prachtige service:
⦁ U loopt niet de kans dat u in de winkel moet wachten op uw beurt, u komt namelijk op afspraak en wordt direct geholpen.
⦁ U kunt geheel zelfstandig deze afspraak met ons maken, u bent hierin niet afhankelijk van familie of vrienden.
⦁ Wij nemen de tijd voor u
⦁ Een kopje koffie staat voor u klaar.

Uiteraard hopen wij dat iets in ons assortiment u zal aanspreken.
U kunt een afspraak maken op:
tel.nrs. 026 – 3115882.

Speciale aanpassingen & maat op maat gemaakte waterbedden
Heeft u speciale wensen of maten ? Laat het ons weten wij maken alle watermatrassen ook op maat. Dus smal behuisd , maar wel een lang bed nodig ?
Geen probleem wij maken ook 140 X 220 etc.
Partner veel forser? Geen probleem wij maken ook duo’s met aan een kant een 100 cm breed watermatras en aan de andere kant een 80 cm breed.
Zwaargewicht ? Geen probleem wij maken ook extra diepe matrassen ( b.v. 25 cm diep i.p.v. 20 ) op maat
U een waterbed en uw partner absoluut niet ? Geen probleem wij bouwen watermatras en conventioneel matras zonder hoogte verschil probleemloos in uw ledikant of softsider. Bewezen: honderden euro’s voordeliger dan bij de concurrenten.