contact & openingstijden
over ons & geschiedenis
Boxspring Waterbed
Droog Waterbed
Hybride Waterbed
Verstelbaar Waterbed
Waterbed Comfort
Waterbed Onderdelen
contact & openingstijden
Services / Bijzondere Diensten / Garanties
Waterbedden Gallery

Geschiedenis

In 1987 begonnen wij met advies en verkoop van waterbedden aan particulieren. Onze filosofie is helder en simpel: consument gerichte winkels waar wensen en behoeften van klanten (en niet die van de fabrikanten) centraal staan.
Met degelijke en betrouwbare producten zoals b.v. de allernieuwste innovaties op het gebied van het slapen: het revolutionaire boxspringwaterbed of de luchtgeveerde Tempur matrassen.

Slapen is geen luxe. Het heelt en geneest. Zodat U na een lange dag van activiteit, de volgende dag weer lekker fris en vol nieuwe energie aan de slag kan. De beste nachtrust ervaart u op een goed watermatras, boxspringwaterbed of luchtgeveerd Tempur matras. Bijna altijd de beste investering in uw toekomst. Een investering die elke nacht opnieuw zijn geld opbrengt.Kom gerust langs voor een deskundige consument gerichte voorlichting. Ga vooral eens rustig liggen op onze (water)bedden en/of luchtgeveerde matrassen, luister naar de informatie, het persoonlijk advies en vooral naar uw lichaam. Wij weten zeker dat U na een bezoek aan een van onze winkels er in slaagt de juiste keuze te maken.

Verkoop is ook nazorg en service en een voortdurend meedenken met de klant. En dat brengen wij al meer dan 15 jaar met een deskundig team monteurs – en ook een 24 uur service dienst – voor onze plusminus 8000 klanten in praktijk.