Pocketveer


De kern van een pocketveer matras bestaat uit honderden afzonderlijk verpakte tonvormige veren. Hierdoor volgt de matras perfect uw lichaamsvorm.
Nu bij Dolfijn de UNIEKE dubbellaagse hotel pocketveer met plusminus 1200 veren.

 


Tempur, Traagschuim, Nasaschuim

Al bijna 10 jaar zijn wij nu dealer van het revolutionaire TEMPUR schuim.
Onder invloed van warmte en gewicht van het lichaam wordt het TEMPUR zacht en vormt het zich helemaal naar het lichaam .
Tempur verdeeld de druk gelijkmatig over het hele lichaamsoppervlak. Belasting van de wervelkolom wordt daarmee voorkomen, bijvoorbeeld bij mensen met rugklachten.
TEMPUR ventileert optimaal door een open celstructuur. TEMPUR is latexvrij en anti-allergisch. Ook verkrijgbaar bij ons als Nasa- traagschuim of anti-rugpijn matras.
Plaatje Tempur

Bonelvering

Het beproefde systeem.
Deze grotendeels holle matras heeft een kern die bestaat uit klassieke bonelvering. Dit matras heeft uitstekende ventilerende eigenschappen door optimale vochtregulatie. Uitermate geschikt voor vochtige ruimtes .Lange levensduur en blijvend slaapcomfort. Geschikt voor alle ventilerende vlakke matrasdragers.

Koudschuim

Ook wel comfortschuim genoemd. Matrassen kenmerken zich door een grote veerkracht en souplesse. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Milieuvriendelijk geproduceerd, zonder gebruik van schadelijke drijfgassen.
Geschikt voor alle matrasdragers. SG 40, SG 45, SG 55. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Minder geschikt voor vochtige ruimtes.

Latex

Kern is van duurzaam pinfoam-schuimrubber of het hoogwaardige perfolatex (Talalay procede) schuim met ook aan de buitenzijde een zeer open celstructuur. Hierdoor ontstaat een zeer goede ventilatie en vochtregulatie.
Het materiaal heeft een optimaal behoud van vorm en veerkracht.
Uiterst soepel en buigzaam. Ideaal voor alle ventilerende vlakke en verstelbare bodems. Alle maten en prijsklassen leverbaar.

Polyether

Deze matrassen combineren een zeer gunstige prijsstelling met een A-merkkwaliteit. Keuze uit verschillende afdeklagen.
Prijs 16 cm SG 40 matras vanaf 53 euro !

Boxspring

Voor een matras is er geen betere ondergrond dan een boxspring .
De bedbodem met binnenvering , die het totaalgewicht van de bovenmatras heel gelijkmatig verdeelt. En dat komt het slaapcomfort ten goede.
De boxspring van Dolfijn kan getooid worden met een matras van uw eigen persoonlijke keuze. (zie matrassen)

Boxsprings zijn bij ons te kijgen in de types :

Basic (vlak) , Classisic (vlak) , New Wave (handverstelbaar/electrisch verstelbaar), Flake (vlak, hand- en electrisch verstelbaar).
U heeft al een complete Flake boxspring met bovenmatras vanaf 267 euro !