contact & openingstijden
over ons & geschiedenis
Boxspring Waterbed
Droog Waterbed
Hybride Waterbed
Verstelbaar Waterbed
Waterbed Comfort
Waterbed Onderdelen
contact & openingstijden
Services / Bijzondere Diensten / Garanties
Waterbedden Gallery

Service / Bijzondere Diensten / Garanties

Proefslapen

Bij de aanschaf van een slaapsysteem heeft elke klant maar één belangrijke wens. De wens om fijn te slapen, uitgerust wakker te worden en daarmee de dag aan te kunnen. Wij begrijpen dit als geen ander en hebben ons als doel gesteld de klant daar zo optimaal mogelijk bij te helpen. Dit betekent dat wij altijd een luisterend oor hebben en mocht een bepaald systeem, voor een klant van ons, niet de juiste keuze zijn, dan zullen wij ons uiterste best doen om aan de wens van de klant te voldoen. Uiteraard gelden proefslaap perioden binnen vooraf afgesproken termijnen en hebben altijd betrekking op het slaapgenot. Vraag naar de voorwaarden.

Garantie

Bij Dolfijn kunt u kiezen uit 3, 5, 10 of 12 jaar garantie.
Belangrijk is om onderscheid te maken tussen fabrieksgarantie en de garantie die een winkelier verschaft.
Fabrieksgarantie geeft een beeld van wat de fabrikant denkt over de kwaliteit van zijn product. U kunt er op rekenen dat er onder druk van de concurrentie door de fabrikanten serieus gekeken wordt naar de lengte van de garantieperiode. Een fabrikant die u met gulle lach een product verkoopt die naar zijn zeggen het eeuwige leven heeft en u vervolgens een 2 jaar garantie geeft mag u toch wel aan het denken zetten.

Naast de fabrieksgarantie is er de z.g. winkeliersgarantie. Meestal zijn deze vormen van garantie afbouwend, informeer goed naar de voorwaarden. Garanties hebben soms betrekking op het gehele product, soms op delen van het product en ook niet altijd voor een zelfde termijn.
Houdt er rekening mee dat de winkeliersgarantie vervalt op het moment dat de winkelier stopt, failliet gaat of zijn winkel ter overname aanbiedt. Winkeliersgaranties zijn dus niet gegarandeerd.
Garantie is belangrijk, binnen ons bedrijf hebben wij nog nooit een klant ontmoet die zijn recht op garantie niet opeiste.

Waterbed verhuizingen

Bent u in het bezit van een waterbed dan bent u er zonder enige twijfel achter gekomen dat het bed niet zomaar te vervoeren is. Wilt u het bed binnenshuis verplaatsen of het bed verhuizen dan kunt u terecht bij Dolfijn Waterbedden. Als bedrijf hebben wij al jaren een verhuisservice die u flink wat werk, teleurstelling en ellende kan helpen besparen. Wordt uw bed door ons verhuisd dan tast dat uw (eventuele) garantie niet aan. Uw bed is verzekerd tegen schade en bovendien kijkt de monteur het waterbed ook nog even voor u na. Vandaag verhuizen is ‘s avonds weer heerlijk rustig ontspannen in uw eigen bed en dat is heel wat waard.

Bed leegpompen

Wilt u toch uw eigen waterbed vervoeren dan raden wij u nadrukkelijk aan het bed eerst goed vacuüm te pompen. Een goed geleegd matras vervoert aanzienlijk makkelijker en voorkomt het schuiven van de stabilisatie.
U kunt bij ons terecht voor het huren van een pomp, met of zonder monteur.

Herinnering voor conditioner

Met het aanschaffen van een waterbed bij Dolfijn Waterbedden beloven wij u elk half jaar een herinnering te sturen met betrekking tot de conditioner. Deze conditioner zorgt ervoor dat het water van het waterbed schoon blijft. Wij zorgen ervoor dat de conditioner bij ons in de winkel klaar staat. Ook is het mogelijk de conditioner naar u toe te sturen.

Postorder servicedienst

Al 25 jaar hebben wij een speciale Dolfijn Waterbedden postorder servicedienst. Via de postorder servicedienst is het mogelijk een breed aanbod van goederen telefonisch te bestellen. U kunt dat natuurlijk ok per mail doen.

Halen en brengen van ouderen en gehandicapten

Al enige tijd verzorgt Dolfijn Slaapwinkels een bijzondere dienst.
Speciaal, en alleen voor ouderen en/of gehandicapten die op zoek zijn naar een nieuw bed of matras.Een gratis taxi-service. U maakt met ons een afspraak waarna u met de auto opgehaald wordt.
Bij ons in de winkel mag u vrijblijvend rondkijken en uitproberen.
Bovendien krijgt u van ons uitleg en voorlichting over wat het beste bij u past.
Dat kan van goedkoop en eenvoudig tot duur en luxueus.
U bent niet verplicht wat bij ons te kopen.
Daarna brengen wij u gratis weer naar huis.
Voor u is dit een prachtige service:
⦁ U loopt niet de kans dat u in de winkel moet wachten op uw beurt, u komt namelijk op afspraak en wordt direct geholpen.
⦁ U kunt geheel zelfstandig deze afspraak met ons maken, u bent hierin niet afhankelijk van familie of vrienden.
⦁ Wij nemen de tijd voor u
⦁ Een kopje koffie staat voor u klaar.

Uiteraard hopen wij dat iets in ons assortiment u zal aanspreken.
U kunt een afspraak maken op:
tel.nrs. 026 – 3115882.

Speciale aanpassingen & maat op maat gemaakte waterbedden

Heeft u speciale wensen of maten ? Laat het ons weten wij maken alle watermatrassen ook op maat. Dus smal behuisd , maar wel een lang bed nodig ?
Geen probleem wij maken ook 140 X 220 etc.
Partner veel forser? Geen probleem wij maken ook duo’s met aan een kant een 100 cm breed watermatras en aan de andere kant een 80 cm breed.
Zwaargewicht ? Geen probleem wij maken ook extra diepe matrassen ( b.v. 25 cm diep i.p.v. 20 ) op maat
U een waterbed en uw partner absoluut niet ? Geen probleem wij bouwen watermatras en conventioneel matras zonder hoogte verschil probleemloos in uw ledikant of softsider. Bewezen: honderden euro’s voordeliger dan bij de concurrenten.